Karisma Hotels&Resorts, koja posluje u Crnoj Gori, investiraće 150 miliona dolara u novi kompleks u Dominikanskoj Republici.

Predsjednik Karisma grupacije u Dominikanskoj Republici, Horhe Feliz i njegov poslovni partner, Ljubiša Krstajić sa saradnicima su predstavili projekat, te upoznali sa luksuznim i međunarodno poznatim brendovima Margaritaville Island Reserve Cap Cana i TUI Sensatori Cap Cana rukovodstvo Dominikanske Republike.

“Inauguracija projekta zakazana je za oktobar naredne godine, kad će taj kompleks imati 519 luksuznih soba i apartmana”, navodi se u saopštenju.

U prvoj fazi, koja bi trebalo da bude otvorena naredne godine, kompleks će imati 519 soba, 268 za Margaritaville, 251 za TUI Sensatori, koje će imati porodični koncept, i 40 vila samo za odrasle, sa uslugom na najvišem nivou.

“Hotel će imati 11 restorana, šest barova, dvije recepcije, jedan spa, šest bazena, dva pozorišta, kao i sportski sadržaj, te craft beer fabriku u kojoj će gosti uživati u umjetničkom iskustvu prozivodnje piva”, dodaje se u saopštenju.

Karisma grupacija ima ekskluzivitet za Karibe i Meksiko, a turističku ponudu tih destinacija upotpuniće kompleks Margaritaville Island Reserve i TUI Sensatori Cap Cana. Margaritaville je stil života inspirisan tekstovima i životom Jimmy Buffet-a, čije pjesme izazivaju strast za tropskim bjekstvom i potpunim opuštanjem.

Karisma Hotels&Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standard u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliu hotela, pored Crne Gore, posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji.