Pravila privatnosti

O pravilu kolačića

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Trebate pročitati ova pravila da biste razumjeli koje su kolačiće, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naše Pravila o privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: vijesti.vasodmor.ba

Šta su kolačići ?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web-lokacija učita u vašem pregledniku. Ovi kolačići nam pomažu da učinimo web stranicu ispravnom, da učinimo web stranicu sigurnijom, pružimo bolje korisničko iskustvo, razumemo kako web stranica funkcionira i da analiziramo što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće ?

Kao i većina online usluga, naša web stranica koristi kolačiće kolačića prve i treće strane za više namjena. Kolačići prve strane su uglavnom neophodni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i ne prikupljaju vaše osobne podatke. Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web-lokacijama koriste se uglavnom za razumijevanje načina na koji web-lokacija funkcionira, kako komunicirate s našom web-lokacijom, kako bi naše usluge bile sigurne, pružajući reklame koje su relevantne za vas i sve u svemu vam pružaju bolji i bolji korisničko iskustvo i pomoći da ubrzate vaše buduće interakcije sa našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo ?

Suštinski:Neki kolačići su neophodni da biste mogli da doživite punu funkcionalnost našeg sajta. Oni nam omogućavaju održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih pretnji po bezbednost. Oni ne prikupljaju niti čuvaju nikakve lične podatke. Na primjer, ovi kolačići vam omogućuju prijavu na svoj račun i dodavanje proizvoda u vašu košaru i sigurnu naplatu. Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web-lokacije, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjetili, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web-lokacija funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje. Marketing: Naš sajt prikazuje reklame. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju reklama koje vam pokazujemo kako bi vam bile od koristi. Ovi kolačići nam također pomažu da pratimo efikasnost tih oglasnih kampanja. Informacije pohranjene u tim kolačićima također mogu koristiti davatelji oglasa trećih strana da vam prikazuju oglase i na drugim web-lokacijama u pregledniku. Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određene nebistvene funkcionalnosti na našoj web stranici. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja na web-lokaciji na platformama društvenih medija. Postavke: Ovi kolačići nam pomažu da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja kao što su postavke jezika kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetama web-lokaciji.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića ?

Ako odlučite da promijenite svoje postavke kasnije kroz sesiju pregledavanja, možete kliknuti na karticu “Privacy & Cookie Policy” na vašem ekranu. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o saglasnosti koje će vam omogućiti da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete vaš pristanak. Pored toga, različiti pretraživači nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web-lokacije. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i brisati kolačiće, posjetite: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.