Od brčkanja u đakuziju usred snežnih planina, preko već viđenog ali uvek fenomenalnog kupanja sa pogledom na okean, do kupanja na safariju dok vas okružuju divlje životinje, ove đakuzi kade su sve samo ne obične. Đakuzi je vrsta luksuza u kojoj većina uživa samo kada je na odmoru. Da li znate gde su najbolje đakuzi kade na svetu? Konkurencija je jaka. Pogledajte najspektakularnije đakuzi kade na svetu.

Aqua Dome spa – Austrija

Futuristički Aqua Dome spa u Austriji  ima tri ogromna bazena u obliku termalnih bazena i više vrsta parnih đakuzija. Ono što je najbolje nisu čak ni ove fantastične kade, već pogled koji se pruža pravo na snežne planine Otzal u pozadini spa kompleksa.

Velassaru odmaralište – Maldivi

Ovo veličanstveno, besprekorno čisto odmarališe na Maldivima ima jedinstvenu ogromnu đakuzi kadu koja vodi pravo u kristalno čist okean koji ga okružuje.

Kulm hotel – Švajcarska

U Švajcarskom scenskom gradiću St Moritz nalazi se hibridni đakuzi u sklopu hotela Kulm. Ovo je u stvari spoljni bazen hotela koji ima sve karakteristike đakuzija poput masažera i mehurića koji izbijaju iz otvora. Ako ste mislili da ipak uštedite koji Franak, onda ovo definitivno nije mesto za to, ali pročitajte naš vodič kako da to postignete.

Amangani Jackson Hole odmaralište – SAD

Odmaralište u Wyomingu ima na prednjem delu svog kompleksa uski bazen sa elegantnom toplom kadom tik iznad bazena. Pogled iz đakuzija, kao i iz bazena Amangani Jackson Hole kompleksa ostavlja bez daha. Dok uživate u toploj kupki na otvorenom, okružuju vas planine pod snegom. Čarobno, zar ne?!

Elsa’s Kopje safari odmaralište – Kenija

Specijalitet iz Afrike nalazi se u Elsa’s Kopje safari odmaralištu u Keniji. Ovaj raj napravljen ljudskom rukom pozicioniran je iznad Nacionalnog parka Meru, pa se pogled iz rustične drvene đakuzi kade prostire pravo na ovo netaknuto bogatstvo prirode. Gosti odmarališta koji imaju sreće moći će da iz udobnosti kade vide razne divlje životinje koje slobodno trče parkom. Ukoliko planirate put na safari u Afriku, pročitajte naše uputstvo i olakšajte sebi ovu avanturu.

Little Nell spa – SAD

Uskočite u luksuzni Little Nell na vrhu spa centra u Aspenu u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovo je sigrno najsavremenija geometrijska mreža bazena koju ste videli.

Phinda Rock Lodge – Južna Afrika

Romantična i slavna Phinda Rock Lodge u Južnoj Africi ima privatne đakuzi kade napravljene na litici kompleksa, tako da jednim delom lebdi u vazduhu, a pogled sa nje se pruža direktno na Leopard stenu.

Iglu-Dorf đakuzi – Švajcarska

Ova mreža međusobno povezanih đakuzi kada iskopanih u snežnom pokrivaču nalazi se u gradu Zermatt u Švajcarskoj. Za izgradnju ovog kompleksa potrebno je oko 3.000 sati i oni se grade iznova svake zime.

Tarraleah loža – Tasmanija

Opustite se u loži sa pogledom na planine koje okružuju kompleks u Tasmaniji. Svaki apartman opremljen je drvenom đakuzi kadom, a pod je izrađen od poliranog kamena. Ovaj kompleks odaje utisak netaknute prirode.

L’Apogee Courchevel spa – Alpi

Ovaj spa kompleks nudi najlepšu đakuzi kadu sa neverovatnim pogledom direktno na snežne Alpe. Kada je, verovali ili ne, na otvorenom i nalazi se na krovu kompleksa, odakle je pogled, priznaćete, nezaboravan.