Situacija u vezi sa Covid-om promijenila je naše prioritete i snažno je uticala na odnose, rad, slobodno vrijeme, društveni život i školske aktivnosti. Ljetni odmor je za mnoge bio nepoznanica ove godine ali ukoliko na vrijeme pripremite sve potrebno, odmorom u zimskom periodu možete nadoknatiti izgubljeno. Jahorina, olimpijska planina, je idealna destinacija za uživanje u omiljenom zimskom sportu i idiličnoj snježnoj atmosferi.

Ukoliko zimski odmor odlučite povjeriti našoj planini možete iskoristiti pogodnosti na ranu kupovinu ski karata sa 15% popusta. Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima na Jahorini ali i online, putem webshopa do 31. oktobra.

Pripremili smo i posebne ponude za termine otvaranja nove ski sezone na Jahorini (3.-6.12. i 10.-13.12.)

Ukoliko se odlučite samo za skijanje, cijena trodnevne ski karte za korištenje u gore navedenim datumima iznosi 60 KM odnosno 30,75EUR.

Promo ponuda broj 1. uključuje 3-dnevnu ski kartu, 3 časa ubrzanog UPS kursa sa opremom i gratis pizzu u Olimpijskom baru po cijeni od 220 KM, odnosno 112.50 EUR. Redovna cijena ovog paketa iznosi 407 KM.
Promo ponuda broj 2. uključuje 3-dnevnu ski kartu, 3 časa redovnog kursa skijanja i gratis pizzu u Olimpijskom baru po cijeni od 175 KM, odnosno 89.50 EUR. Redovna cijena ovog paketa iznosi 287 KM.