Rekli bismo da je neobično i udobno dovedeno na drugačiji nivo. Pogledajte kakav je to kućerak stekao popularnost u Britaniji i etiketiran je kao najčudnija kuća za izdavanje. Ljubitelji prirode, ovo je definitivno prava oaza mira za vas.

500 godina stara štala, etiketirana kao “grub luksuz”, smeštena u srcu Malvern Hills – a, nazvana Wishbone – sada je na raspolaganju za iznajmiljivanje.

Ušuškana između voćnjaka jabuka i privatnog ribarskog jezera, na prostoru izvanredne prirodne lepote, predstavlja epitet rustičnog šarma.

Samostojeća štala ljubazno je obnovljena, kako bi se zadržali originalni kameni zidovi i svodni stubovi.

Iako, spolja ne tako luksuzna, unutrašnji ambijent je zapanjiv. Rapolaže nameštajem koji odgovara hotelu sa pet zvezdica.

Dostupna je za  iznajmljivanje po ceni od 745 dolara za vikend i može se bukirati online.

Skrivena u ostacima zaboravljene voćarske farme, na prvi utisak pomalo zapuštena, zapravo skirva luksuznu lepotu.

Vlasnici su želeli da naprave ovu skormnu građevinu na selu i učine je zanimljivim i prijatnim mestom za boravak, a čija otvorena staklena vrata i predivan pogled daje nesvakidašnju draž, pa samim tim ovo mesto, u svom neizmenjenim punom sjaju, hipnotiše svojim čarima.

Ova nekretnina ima jednu spavaću sobu sa kraljevskim krevetom, koji se nalazi izvan dnevne sobe.

Na spratu je mračnije, dopire manje svetlosti, što je idealno za popodnevne dremke, a čija drvena vrata od sobe pružaju pogled na divljinu.

Gosti mogu uživati u tuš kabini i gledati na vulkansku stenu dužine od devet milja.

Tu je i privatni prostor za piknik, tik pored ribarskog jezera, sa 15 hektara polja ispunjenih starim hrastovim drvećem.

Prava seoska idila! Idealno mesto da budete odsečeni od sveta i uživate u svim dražima koje vam prioroda pruža.