Olimpijski centar Jahorina nastavlja u odličnom maniru te za 30. novembar 2019 godine, najavljuje koncert Saše Matića na olimpijskoj planini. Pored odličnih rezultata koji su ostvareni ovog ljeta i najave nove zimske turističke sezone koja je svakako povod za slavlje ovaj dan će obilježiti i zvanično puštanje u rad prve kabinske gondole na Jahorini kao i ostalih projekata na kojima je OC Jahorina vrijedno radio u prethodnom periodu! U mnoštvu balada po kojima je Saša Matić poznat, ali i veselim pjesmama uz koje će publika moći da zapleše, gosti Jahorine će biti u prilici da uživaju 30. novembra sa početkom u 20:00 časova.

Tim povodom direktor olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić izjavio je:“ Nastavljamo sa organizacijom dobrih koncerata i ponovo na Jahorinu dovodimo poznatu muzičku zvijezdu, radi se o Saši Matiću koji će izvedbom svojih hitova uveličati naše slavlje. Na isti dan ćemo otvoriti prvu kabinsku gondolu na Jahorini i sve ostale projekte zvanično pustiti u rad. Moram reći da smo zaista mnogo uradili tokom priprema za ovu sezonu te da će skijaši i svi posjetioci Jahorine imati priliku uživati u još boljoj i sjajnijoj Jahorini. Iako smo većinu kapaciteta usmjerili na infrastrukturne radove, provoda na Jahorini ni ove zime neće nedostajati te ćemo i tokom sezone nastaviti sa organizacijom velikih koncerata i dobrog provoda na koji su svi navikli.“

Koncert Saše Matića će se održati u zatvorenom prostoru a karte su već puštene u prodaju. Cijena karata se kreće od 15 KM PARTER, 50 KM VIP BACKSTAGE, 70 KM VIP EXCLUSIVE. Na dan koncerta za cijena karte za PARTER mjesta će iznositi 20 KM! Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima na: Jahorini (Termag, Vučko i Lavina), Pale (TC Tom Caffe Galerija), Istočno Sarajevo (Salon ljepote KISS), Bijeljina (Klub Frojd) ali i putem sistema kupikartu.ba online kao i na njihovim prodajnim mjestima.

Objašnjenje karata PARTER, VIP BACKSTAGE I VIP EXCLUSIVE:

PARTER – podrazumijeva stojeća mjesta bez mogućnosti posluženja
VIP BACKSTAGE – stojeća mjesta ispred bine sa visokim barskim stolovima i mogućnošću posluženja. Jedan barski sto predviđen je za maksimalno 4 osobe
VIP EXCLUSIVE – sjedeća mjesta na nivou pjevačke bine smještena na suprotnom kraju prostora, moguće usluge posluženja. Jedan sto sa 8 stolica predviđen za ukupno 8 ljudi.