“The Friends Experience” je dvoetažni prostor u kojem je posjetiocima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije

Tek što je objavljen datum premijere nove epizode popularnih “Prijatelja”, 27. maj, Booking.com ponudio je jedinstveno iskustvo – za manje od 20 dolara možete da boravite u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu “The Friends Experience”, smještenom u kvartu Gramercy na Menhetnu na broju 130 East, na uglu 23. ulice i Avenije Lexington zainteresovanima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monike i Rejčel za samo 19,94 dolara.

Zainteresovani mogu da zavire kroz ljubičasta vrata stana u kome su živjele Rejčel i Monika i opuste se na trosjedu Čendlera i Džoija nakon što odigraju partiju malog fudbala ili isprobaju neke od originalnih kostima iz serije.

Iako su scene serije iz unutrašnjih prostora snimane u studiju u Los Anđelesu, spoljni dio zgrade u kojoj su živjeli slavni prijatelji nalazi se u Njujorku.

“The Friends Experience” je dvoetažni prostor u kojem je posjetiocima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije.