Putovanja su nepresušna inspiracija. Neki planiraju svoje letovanje tokom cele godine, dok drugi planiraju kako da proputuju što više od jednom. Ipak, postoje i oni koji nastoje da putuju i inspirišu druge. E pa spojite lepo i korisno, prijavite se za posao iz snova, proputujte celu Evropu i inspirišite druge kroz vlogove. Evo kako!

Busabout poziva sve zainteresovane da se prijave i postanu turistički video blogeri. Drugačije, ali ne i suprotno misiji PutujSigurno zajednice, koja želi da okupi putnike i prikupi iskustva putnika sa turističkim agencijama na jednom mestu, Busabout je posvećen putnicima koji na putovanje odlaze isključivo u sopstvenoj režiji. Kako uvek poštujemo pravu ideju, pozivamo vas da se prijavite i obiđete celokupnu Evropu, na drugačiji, kreativan način!

Postanite brend ambasador ili video producent

Kako je ideja konkursa da oformi tim od dva turistička zaluđenika, možete se prijaviti za dve pozicije. Naravno u zavisnosti od toga šta umete odnosno želite da radite. Možete postati lice ispred kamere, koje će putnici videti dok putujete (vloger – brend ambasador), odnosno možete biti drugi deo dvočlanog tima, te oduševiti sve svojim umećem video montaže.

Video produkcija turistički vlogovi

Ako želite da postanete vloger, potrebno je da: umete da pričate priče na zanimljiv način i da imate iskustva sa pisanjem, da ste zaljubljenik u istoriju i ljubitelj zanimljivih činjenica o destinacijama, avanturista, da nemate tremu pred kamerom i da dobro poznajete način rada društvenih mreža, pošto je pored snimanja video blog-ova, vaša obaveza i da osmislite scenario, istražite interesantne detalje i sve to podelite sa drugima na zvaničnim stranicama Busabout-a na društvenim mrežama.

Ako želite da postanete video producent, potrebno je da: imate oko za detalje, da imate dokazano iskustvo sa video montažom, da ste kreativni i da razmišljate “izvan kutije”, da umete da upravljate projektom i izađete na kraj sa rokovima.

Najvažnije od svega, jeste da ste pravi zaljubljenik u putovanja. Bez toga, nijedan od koraka koji budete preduzeli neće biti iskren i dopadljiv drugim putnicima, koje bi trebalo da inspirišete.

Putovanje kroz Evropu - Busabout brend ambasador konkurs
Mapa putovanja kroz Evropu na koje možete poći!

Kako, kad i gde se prijaviti?

Ako želite da postanete brend ambasador potrebno je da priložite prijavu u kojoj ćete reći zašto ste baš VI pravi izbor za taj posao, kao i YouTube video snimak do 3 minuta trajanja, kojim ćete predstaviti sebe i svoje omiljeno mesto. Sve ovo treba propratiti i objavom na svom Instagram profilu.

Za video producenta je dužina video snimka ograničena na 2 minuta, i ne morate predstaviti sebe već svoje umeće montaže, uz obaveznu prijavu sa opisom zašto ste prava osoba za posao.

Pravila:

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Prijava mora biti isključivo na engleskom jeziku
  • Kandidat mora imati barem 18 godina
  • Validan pasoš i opciju da putuje barem 180 dana godišnje
  • Morate ispoštovati dogovorene rokove i komunicirati sa marketing timom

Prijave se vrše najkasnije do 5. marta u 23:59h. Prijavu i više informacija možete videti OVDE.

Putovanje po celoj Evropi će se obaviti od kraja aprila do kraja septembra.