“Veliki broj svjetskih kompanija, kao što su Lufthansa, Boeing i PWC, javio se na međunarodni konkurs, od kojih je izabrana Lufthansa zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio-kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”

Jedna od vodećih svjetskih avio-kompanija, Lufthansa, izabrana je na međunarodnom konkursu za konsultanta novog nacionalnog avio-prevoznika ToMontenegro.

Iz ToMontenegra su saopštili da će stručni tim Lufthanse već od ponedjeljka početi saradnju sa menadžmentom nacionalne avio-kompanije, kako bi se jasno definisala njena strategija i struktura.

Tendencija menadžmenta je, kako su kazali, izgradnja avio-kompanije po najmodernijim tržišnim principima, koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima.

“Veliki broj svjetskih kompanija, kao što su Lufthansa, Boeing i PWC, javio se na međunarodni konkurs, od kojih je izabrana Lufthansa zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio-kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”, navodi se u saopštenju.

Saradnja Lufthanse i ToMontenegra, kojom će se definisati strategija i struktura kompanije, je osnova stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio-prevoznika, koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate.