Hrvatska je prepuna prekrasnih lokacija, ali i manjih kućica koje su smještene izvan turističkih centara, te stvorene za bijeg kada vam je dosta svega.

U blizini Rijeke
Samo 20 kilometara od grada Rijeke možete pronaći prekrasnu obiteljsku kućicu od 72 četvorna metra s bazenom koja se nalazi u blizini popularnog skijališnog odredišta Platka. Kućica u Čavlima je namijenjena za šest osoba, a preko Airbnb-a ju možete unajmiti po cijeni od 465 kuna po danu i osobi.

U blizini slapova Rastoke
U neposrednoj blizini rijeke Slunjčice i prekrasnih slapova Rastoke smjestila se kućica Iva koja je podijeljena na dva stana, a u kojoj noćenje stoji od 367 kuna.

U blizini Delnica
Idilična kućica u cvijeću i zelenilu očekuje vas i tek desetak minuta vožnje od Delnica. Može odjednom primiti četiri osobe, noćenje se naplaćuje već od 676 kuna,a ovdje su dobrodošli i kućni ljubimci.

U blizini Šibenika
Svega 5 kilometra od Šibenika, u pitoresknom mjestu Brodarica smjestila se šarmantna kamena kućica za dvoje ljudi, koja ima prekrasnu terasu, a od mora je udaljena tek dvadeset metara. Iznajmljuje se preko Airbnb-a već od 251 kunu po danu i osobi.

U blizini Vinkovaca 
Želite li radije krenuti prema Slavoniji, na raspolaganju vam je drvena kućica u Vrbici za četiri osobe, koja je okružena zelenilom, a u kojoj uistinu možete napuniti baterije. Iznajmljuje se preko Airbnb-a već od 747 kuna po osobi i danu.

U blizini Samobora i Zagreba
Odmor možete potražiti u idiličnom zelenilu Samoborskog gorja, a tek 25 kilometara od Zagreba. Wixa Samobor u potpunosti je napravljena od prirodnih materijala, a odjednom može primiti šest osoba. Iznajmljuje se po cijeni od 908 kuna po noći.

U blizini Nacionalnog parka Krka
Kamena kućica u Brištanama blizu Nacionalnog parka Krka idealno je mjesto za ljude koji žele odmoriti u buke i vreve velikog grada. U njoj može prespavati 5 osoba, a može biti vaša od 412 kuna po danu i osobi.