Februar je mesec kada se mnogo toga budi, pa i želja putnika da ulove najpovoljniji aranžman za letovanje, priličan popust za prolećno putovanje kao i druge pogodnosti. Mnogi putnici vide Sajam turizma kao pravo mesto za popuste, pa će to biti slučaj i za 39. Sajam turizma 2017. godine koji počinje 23. februara (četvrtak) i traje sve do 26. februara (nedelja). Pogledajte šta očekivati od ovogodišnjeg Sajma u Beogradu i da li je to baš pravo mesto gde popusti za letovanje čekaju?

Sajam turizma 2017 rešenje za putnike kojima Internet nije prioritet

Nema sumnje da će na Sajmu turizma 2017. godine veliki broj turističkih agencija ogoliti svoje letnje cene aranžmana koje dostižu maksimum tokom marta, aprila i maja. Ovo je primamljiva opcija mnogim putnicima i dobro rešenje mnogih koji žele u jednom dahu da odluče o svemu. Prošle godine je na sajmu svoje ponude i proizvode predstavilo 1135 izlagača, dok je broj posetilaca prešao cifru od 71000. Ovogodišnji organizatori najavljuju preko 1200 izlagača.

Na ovaj način na licu mesta dobijaju sve informacije o destinaciji o kojoj se raspituju, i šetnjom od štanda do štanda mogu uporediti cene, kvalitet smeštaja i lokacije. Stvar koja manjka, jeste iskreno iskustvo prethodnih putnika, koje možemo ponuditi mi. Ali o tome, u nastavku.

Dakle, Sajam zaista jeste idealno rešenje za putnike koji nemaju mnogo vremena da surfuju Internetom u potrazi za aranžmanima, odnosno vremena da istražuju ponude turističkih agencija.

Najpopularnije destinacije za leto 2017 među domaćim turistima će sasvim sigurno opet biti Grčka, Tuska, Bugarska, Španija, Italija i Crna Gora, dok se sve više putnika odlučuje i za Hrvatsku. Videćemo da li će biti još nekih iznenađenja.