Gradić u srcu Boke među omiljenim destinacijama turista koji idu u Crnu Goru. Primorski ambijent, lepa obala, domaćinska atmosfera, krase ovo poznato letovalište

U SRCU Boke smestio se Tivat, sa lepom obalom, plažama, uvalama, kao i još sasvim neotkrivenim, veoma atraktivnim zaleđem. Mnogobrojni kulturni programi, pučke fešte, sportska dešavanja, postala su sinonim grada, a ono što mu daje poseban pečat su njegovi gostoprimljivi stanovnici. Zato se gosti Tivtu rado vraćaju, jedni zbog sačuvanog primorskog ambijenta, drugi zbog domaćinske atmosfere i opuštenosti.

Položaj, klima, plaže u zalivu i otvorenom moru, blizina aerodroma i atraktivnih turističkih mesta (Budva, Dubrovnik) čine Tivat jednim od najlepših gradova na Jadranu.

U Tivtu je čuvena marina “Porto Montenegro” sa novootvorenim hotelom “Regent” sa 5*, kao i Luštica bej, veliko turističko naselje u izgradnji čiji je jedan deo već u funkciji.

A hotel “Magnolija” savršeno je pozicioniran za lak pristup svim ovim značajnim lokacijama i atrakcijama grada. Hotel se nalazi na glavnom tivatskom trgu, udaljenom 80 metara od gradske plaže, a 150 do 200 metara od glavne gradske rive Pine i popularne marine “Porto Montenegro”.

 

“Magnolija” ima 4*, i u sklopu hotela posluje velnes-centar čije usluge gosti mogu da koriste po promotivnim cenama. Ima 50 komfornih apartmana i pet soba, podeljenih u četiri kategorije, opremljenih centralnim klima-uređajem, trpezarijskim stolom, čajnom kuhinjom (u 30 apartmana), sefom, mini barom, TV-om, besplatanim vaj-fajom… Svi apartmani imaju terasu sa pogledom na prelepi gradski trg, fontanu, grad ili more.

U sklopu hotela posluje restoran MEC “Magnolija”, sa velikim izborom nacionalnih i internacionalnih jela, kao i bogatom vinskom kartom. Restoran, takođe, ima i lepu letnju baštu. U hotelu rade i turistička i rentakar agencija, pa gosti mogu da organizuju svoj odmor i izlete na licu mesta.

Share.

Leave A Reply

Close