Interesovanje naših turista za Grčku i ove godine je veliko, a cene povoljne. U ponudi paket-aranžmani sa čarter-letovima i gratis letovanje za dvoje dece

POPUSTI i ponude za akcijske paket-aranžmane trajaće do kraja maja meseca u turističkoj agenciji “Travelend”. Ove godine veliko je interesovanje za Grčku, pa su za pojedine destinacije proširene ponude.

– Agencija “Travelend” je pripremila nova iznenađenja za one koji vole Grčku – kaže Milan Jovanić iz ove agencije. – Ponudu je proširena novim apartmanskim smeštajem, uvrstili smo nove destinacije za paket-aranžmane sa čarter-letovima, a naročito su popularni hoteli sa akcijama za “dvoje dece gratis”.

Popularni aranžmani za “dvoje dece gratis” prošireni su izuzetnim hotelom “Hanioti Grand Otel” 4* i nešto povoljnijom ponudom za hotel “Hanioti Grand Victoria” 3*. Samo u agenciji “Travelend” odobravaju 30 odsto popusta na ova dva hotela, kao i besplatnu autobusku kartu za jedno dete.

Ostao je ograničen broj soba za akcijsku ponudu aranžmana u popularnom hotelu “Porto Carras Sithonia” 5*, a na koji se odobrava dodatni popust na već sniženu cenu, za rezervacije do 31. maja. U pojedinim terminima za hotel “Porto Carras Meliton” 5* odobravaju se popusti do čak 43 odsto. “Travelend” nudi izuzetne ponude za hotele “Pelli Hotel” 3* i “Alexandros Palace” 5*, gde zasada još ima mesta.

Popusti na apartmanski smeštaj dostižu 25 odsto i važe takođe do 31. maja. Maksimalne popuste možete ostvariti u vilama “Kastor” i “Andromeda” u Pefkohoriju, u vili “Sarikas” u mestu Polihrono, kao i u prelepoj vili “Nikoleta” u Jerisosu. Iz ponude izdvajamo novoizgrađene i luksuzne turističke objekte “Adonis Village” u Pefkohoriju i “Armenos” u Jerisosu.

– Posebno su interesantni specijalni paket-aranžmani sa autobuskim prevozom – objasnio je Milan Jovanić. – Po cenama već od 49 evra moguće je uplatiti aranžman sa autobuskim prevozom i deset noćenja u popularnim apartmanima Halkidikija.

Posebno se izdvaja izuzetna ponuda za hotel “Cronwell Sermilia” 5* iz lanca “Cronwell”. U tri junska termina porodica sa jednim detetom može da letuje izuzetno povoljno, u novom, luksuznom hotelu “Cronwell Sermilia” 5*.

Tokom maja možete iskoristiti fantastične ponude za hotele “Alia Palace” 5*, “Royal Paradise Beach Resort” 5*, “Potidea Palace” 4*, “Cronwell Platamon Resort” 5*, “Ammon Zeus” 4*, “Athos Palace” 4*, “Pallini Beach” 4* sa popustima od 18 do čak 43 odsto.

Hit leta su izuzetno povoljni čarter-letovi do Soluna, koji u kombinaciji sa organizovanim transferom, svima omogućavaju brz dolazak u omiljeni hotel. Aktuelni su i izuzetno povoljni avio-aranžmani za ostrva u Grčkoj. Na ovim destinacijama izdvajamo iz ponude turističke objekte “Victoria Hill” 3*, “Eliana” 2*, “Eleni”, “Paschalis”, “Albanis”, “Filipos”, “Mesinis”, “Ocean View” 2*, “Michalis”, “Platanes”, “Anita Beach” 2*, “Central” 3*, “Venus Hotel” 2*, “Sofija studija”.

Share.

Leave A Reply

Close