Da li ste nekad „zaglavili“ na aerodromu čekajući svoj let i bili prinuđeni da odspavate na istom? Oni koji često putuju sigurno su se makar jednom našli u ovakvoj situaciju.

Upravo iz tog razloga postoji sajt SleepingAirports.net koji vam predstavlja najbolje aerodrome za spavanje. Lista koju su napravili za 2015. godinu i dalje je aktuelna, a do kraja avgusta otvoreno je glasanje za najbolje aerodrome za spavanje u 2016.godini.

Prema listi iz 2015.godine najbolje aerodrom za spavanje je singapurski Changi međunarodni aerodrom za koga kažu da nudi sve uslova da se ukoliko čekate svoj let opustite. Oni koji su iskusili „lepote“ ovog aerodroma kažu da su svi terminali bezbedni, udobni i tihi (idealno za dremku) kao i da osoblje ne pravi nikakav problem ukoliko se odlučite da malo odspavate.

Na listi slede aerodrom u Seulu, Helsinkiju, Minhenu i Beču, a na listi od 50 aerodroma, na žalost, nema nijednog aerodroma iz regiona. Pošto je Aerodrom Nikola Tesla na putu da postane regionalni lider u ovoj vrsti saobraćaja, eto predloga kako da poboljša uslugu i u ovom segmentu.

Izvor: BIZLife

Share.

Leave A Reply

Close