Kupanje u osvežavajućoj planinskoj vodi, uređene i čiste plaže, miris borova, izuzetno kvalitetan smeštaj i cene primerene srpskom džepu… Sve ovo možete pronaći na Borskom jezeru

U podnožju planine Crni vrh, na nadmorskoj visini od 438 metara, prostire se jezero u kojem temperatura vode dostiže 25 stepeni Celzijusovih, pa je kupanje izuzetno prijatno. Oko jezera su borova šuma i čempresi, a uređene plaže sa postepenim ulazom u vodu razlog su što sve veći broj porodica sa decom letovanje na moru “menja” za Borsko jezero.

Kada je smeštaj u pitanju, gostima je na raspolaganju nekoliko vila i apartmana, ali se ponudom posebno izdvaja potpuno renoviran hotel “Jezero” sa četiri zvezdice, koji posluje u sastavu RTB “Bor” i poseduje 111 moderno opremljenih soba i apartmana, velnes i spa centar, zatvoren bazen, sportske terene, slanu sobu, “američku” kuglanu. Na hotelskoj plaži su uređeni i pontonski bazeni u samom jezeru, veći dubine 180 i manji dubine 60 centimetara.

Tu je i etno-restoran “Jezerce”, koji nudi domaće sireve i pečenja, kačamak, pite, Vlaške palačinke, a sve je dobavljeno iz okolnih sela.

JEFTINIJE LETOVANjE

UNIKREDIT banka je, u saradnji sa sajtom za pronalaženje smeštaja, www.booking.com, pripremila posebnu inicijativu za sve “putoholičare”. Svi oni koji posete booking.com putem sajta ove banke i izaberu i plate smeštaj na jednoj od svojih omiljenih destinacija pomoću “fleksija” ili bilo koje druge “masterkard” kreditne kartice Unikredit banke dobijaju povraćaj novca do četiri odsto od ukupnog iznosa transakcije. Rezultati godišnje analize “MasterIndeks Srbija”, koja istražuje finansijske navike korisnika platnih kartica, koju je sproveo “Masterkard”, pokazuju da 43 odsto putnika koristi kartice prilikom plaćanja smeštaja.

Share.

Leave A Reply

Close