Za sve ljubitelje trčanja, osmislili smo nove doživljaje! Kada se priroda počne buditi i prve zrake sunca nakon duge zime obasjaju morske valove i vrhove borova duž jadranske obale, mi vas dočekujemo u Istri, u povijesnom Poreču, s novim utrkama na novim stazama! Resort Zelena laguna, popularna destinacija kraj Poreča, ugostit će sve trkače i njihove navijače koji nam se žele pridružiti na zanimljivim polumaratonskim, ali i nešto kraćim stazama.

Utrka Laguna Poreč sastoji se od jedne staze dužine 7 km i 3 utrke. Sve se odvija u okrilju atraktivnog poluotoka Zelena laguna, na stazi tik do mora, a započinje u subotu, 26.03. na startu ispred hotela Laguna Parentium u 10:00 sati. Time limit: 3h od početka utrke.

Vrste utrka:

FamilyRun – 7 km
Staza dužine 7 km za velike i male, vodi vas od hotela Laguna Parentium do Kampa Bijela Uvala i uz more natrag do hotela.

FunRun – 14 km
Zabavite se uz trčanje na stazi dužine 14 km za cijelu obitelj i ne brinite zbog dužine jer stazu možete dovršiti i nakon prvog kruga kao FamilyRun.

Half Maraton – 21km
Svi polmaratonci uistinu mogu uživati na stazi Lagune Poreč half marathon jer će ih duž staze stalno moći bodriti njihovi najvjerniji navijači, a vrijeme predviđeno za dovršetak utrke je tri sata.

Prijava za utrku je u potpunosti besplatna, no nemojte čekati posljednji trenutak, jer se prijave primaju samo do startnog broja 500, stoga požurite i osigurajte svoju startnu poziciju!

Share.

Leave A Reply

Close