Programi kojih se rado sjećamo kao što su Novi val, Ruby Tuesday ili pak After work party ponovno će nam biti omiljena oaza nakon svakodnevne ludnice u Badalićevoj 18…

Nekadašnja urbana oaza grada Zagreba – kultni rock klub Concordija nakon dugog niza godina ponovno je s nama. Zvukovi najpoznatijih ritmova, uz koje su rado plesali brojni posjetitelji ne tako davnih vremena, Zagrebu ponovno daju izgubljen urbani štih.

Programi kojih se rado sjećamo kao što su Novi val, Ruby Tuesday ili pak After work party ponovno će nam biti omiljena oaza nakon svakodnevne ludnice u Badalićevoj 18.

Concordia – 3 (Foto: PR)

Novo ruho nekad nezaobilaznog zagrebačkog kluba modernog je duha, no s primjetnim rock elementima koji će uz živu glazbu biti odličan suputnik naputovanju 70-tim i 80-tim godinama prošlog stoljeća. Bit će tu i nove rock glazbekoje će odlično zvučati uz najnoviji zvuk, a detalji u klubu daju znak da smo na pravom mjestu.

Zagreb je zaboravio na svoje kultne klubove, mnogi od njih godinama su zatvoreni, a Concordija nas poziva na jedno novo druženje za stara, dobra vremena.

Share.

Leave A Reply

Close