Kompanija „Fly Fly Travel“ dobila je još jednu prestižnu nagradu, a reč je o nagradi „Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope u 2015. godini.

SACEN International, Međunarodni Turistički Savez i Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva organizovao je u Skadarliji ceremoniju na kojoj su dodeljivane nagrade „Zlatno turističko srce“ u nekoliko kategorija.

 

Kompanija Fly Fly Travelse opet našao među najboljima, iako posluju od 2009. godine visoko su pozicionirani kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Dobijanjem ove prestižne nagrade, posvećen tim kompanije Fly Fly Travel se zahvalio svim relevantnim institucijama i pojedincima koji su im ukazali čast da dobiju ovako lepu zahvalnost za njihov rad, kao i što su prepoznali njihov kvalitet i potencijal.

Ova mlada kompanija je svojim predanim radom i dobrim odnosima nagrađivana više puta od strane Privredne komore Srbije, Međunarodnog festivala ugostiteljstva, turizma i vina kao i od strane Srpskog instituta za javnu diplomatiju iz Brisela koji je kompaniji Fly Fly Ravel uručio nagradu „Serbian Brend 2016“ za najbolju turističku agenciju u okviru svoje kampanje za afirmaciju srpskih vrednosti i širenje pozitivnog imidža Srbije u inostranstvu.

U septembru 2015. godine, kompanija Fly Fly Travel dobija je priznanje „Brend Leader Award 2015“ za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje aviokarata.

 
 
Share.

Leave A Reply

Close