New Centreville Hotel & Expericences otvorio vrata za prve goste u oktobru ove godine. Smješten na atraktivnoj lokaciji, poslovno-stambeni kompleks Capital Plaza, ovaj butik hotel se prostire na 6 etaža, nudeći gostima 122 komfornih soba i luksuznih apartmana. U ponudi je završen urbanom lounge i dining bar dnevni boravak, moderno opremljene konferencijske sale, prostor za umjetnost i jedinstveni krovnoj terasi na 6. katu, s kojeg se pruža spektakularan pogled Podgorice.

Centreville ima moderan i minimalistički stil, s dozom urbanog elegancije. Prostorija dominiraju neutralnim tonovima sive i bijele, zelene i osvježena dodir pažljivo odabranih crvene, nakon čega je poznata hotela. Hotel ima 90 zaposlenih, pretežno iz Crne Gore.

Vodeći princip iza koncept koji kombinira brend Centreville je želja da se gosti osjećaju kao kod kuće. Kako objasniti goste hotela pristup iskrene pažnje, od prvog kontakta i booking, za smještaj i boravak u sadašnjosti, u Podgorici, jedinstvene zgrade.

Centreville u Podgorici je prvi hotel pod ovim imenom u svijetu. Nakon što se pokazao kao uspješan, novi vlasnici su najavili slične projekte širom svijeta.

Share.

Leave A Reply

Close